10 Clever Responses to Awkward Questions You’re Bound to Get at Thanksgiving Dinner
Categories: Lifestyle

10 Clever Responses to Awkward Questions You’re Bound to Get at Thanksgiving Dinner

Happy almost Thanksgiving! We love this time of year. Turkey… stuffing… pumpkin spice EVERYTHING.

But there is a downside to Turkey Day: awkward encounters with your least favorite relatives. And when you’re elbow-to-elbow around a crowded dinner table, it’s just about impossible to avoid uncomfortable questions about your career and love life.

Don’t worry, though, because we’re going to help you get through this — without stress-eating an entire bowl of mashed potatoes. When you feel your relative-rage rising, just imagine telling your family to stuff(ing) it with these just-for-fun clever responses to some of their most awkward Thanksgiving questions.

On work and politics

1. “You’re a ‘social media specialist’? What does that mean, you just sit around on Facebook all day?” Answer: “Angry Face reaction.”

2. “So, what do you make of this election?” Answer: “I’m going to need to hear what you make of it first.”

On your personal life

3. “Are you seeing anyone special these days?” Answer: “Yep. Every time I look in the mirror.”

4. “Have you thought about freezing your eggs?” Answer: “I prefer them scrambled.”

5. “You live by yourself? Isn’t that lonely?” Answer: “Not when you have your six cats to talk to.”

6. “My coworker has a son about your age. How about I set you two up?” Answer: “How about I set this room on fire?”

7. “What happened to that nice boy you were seeing last year?” Answer: “He broke up with me because he couldn’t stand my family.”

On general thanksgiving topics

8. “What do you mean the pies aren’t homemade?” Answer: “Like that’s going to stop you from having two servings of each.”

9. “What are you most thankful for this year?” Answer: “Plan B.”

10. “Can you pass the gravy?” Answer: “I’m on a (gravy) BOAT!”

How do you handle the awkward questions you get from family during the holidays? Tweet us your tips (serious, or snarky) @BritandCo!

(GIF via The Lonely Island, photos via Getty)